Реалізація мовного коду в білінгвальному середовищі - Яременко, Світлана Андріївна (My University, 2010)
У статті розглядаються основні форми реалізації українсько-російського суржику в Україні на початку ХХ ст. The article analyses principal problems of the phenomenon of Ukrainian-Russian «surzhyk» in Ukraine of the early 20th centuries.
Keywords: мовний код; language code; соціолінгвістика; українсько-російський суржик; sociolinguistics; Ukrainian-Russian dialect; кафедра гуманітарних дисциплін