Імітаційна модель роботи вакуум-апарату, вплив початкового набору на процес кристалізації цукрози - Коцюбанський, Андрій Миколайович; Мирончук, Валерій Григорович (My University, 2007)
У статті розглянуто питання пошуку та досягнення оптимального ведення процесу кристалізації цукрози шляхом створення імітаційної моделі роботи вакуум-апарату. Розглянуто вплив величини початкового набору на процес кристалізації цукрози.

The article considers the issue of finding and achieving optimum of sucrose crystallization process by creating a simulation model of vacuum pan. The influence of the initial set of values for the crystallization of sucrose.
Keywords: імітаційна модель; simulation model; вакуум-апарат; утфель; кристалізація; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; vacuum pan; restorative sugar solution; crystallization; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки