Методичні вказівки до виконання економічної частини дипломного проекту для студ. спец. 7.091701 «Технологія зберігання і переробки зерна» напряму 0917 «Харчова технологія та інженерія» усіх форм навчання - Мостенська, Тетяна Леонідівна; Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Бойко, Ірина Анатоліївна (My University, 2007)
Розглянуті методичні питання обґрунтування доцільності та визначення економічної ефективності будівництва нового підприємства, реконструкції діючого, та передбачених дипломним проектом заходів щодо доцільності впровадження та вдосконалення нової техніки, технології та розроблення нових видів продукції на підприємства зернопереробної промисловості.

The main methodological rationale and determine cost-effectiveness of building a new enterprise, the current reconstruction, and under Graduation appropriate measures to implement and improve new techniques, technologies and developing new products of grain processing industry enterprises.
Keywords: елеватори; elevators; борошномельні підприємства; кошторис витрат; виробнича програма; прибуток; термін окупності; mills; cost estimates; production prohramav; the payback period; кафедра економіки праці та менеджменту; profit