Визначення конкурентоспроможності підприємства за показниками маркетингової діяльності - Бєлова, Тетяна Геннадіївна; Крижко, А. О. (My University, 2012)
Розглянуто методичні підходи щодо визначення конкурентоспроможності підприємства за показниками маркетингової діяльності. Обґрунтовано фактори, які слід враховувати при оцінці конкурентоспроможності підприємства за пропонованою методикою. Визначено переваги розглянутої методики серед інших.

Methodical approaches to determining the competitiveness of enterprises in terms of marketing. Grounded factors to consider when assessing the competitiveness of enterprises by the proposed method. Advantages of the considered methods among others.
Keywords: конкурентоспроможність підприємства; методи оцінювання конкурентоспроможності; маркетингова діяльність; competitiveness; competitiveness assessment methods; marketing activities; кафедра маркетингу