Енергозберігаючий спосіб виробництва спиртової бражки (Патент на корисну модель 21123) - Українець, Анатолій Іванович; Яковець, Іван Іванович; Сосницький, Віталій Володимирович; Олійнічук, Сергій Тимофійович; Міхненко, Євгеній Олександрович; Шиян, Петро Леонідович; Сизько, Валерій Борисович; Рудаков, Володимир Костянтинович; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Кириленко, Роман Григорович; Жуковський, Віктор Антонович; Пугач, Дмитро Олександрович; et al. (My University, 2006)
Корисна модель відноситься до енергозберігаючого способу виробництва спиртової бражки шляхом нової взаємодії технологічних операцій та послідовності їх виконання.
Keywords: заміс; замес; premix; термоферментативная обработка; сбраживание; гомогенизация; ферменты; temperature and fermentative treatment; must fermentation; homogenization; enzymes; термоферментативна обробка; зброджування; гомогенізація; ферменти; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства