Кушнир, Мария ЛеонидовнаЧерваков, Олег ВикторовичКорецкая, Екатерина АлександровнаМанк, Валерий Вениаминович2013-12-102013-12-102013Реологические свойства композиций на основе какао-масла / М. Л. Кушнир, О. В. Черваков, Е. А. Корецкая, В. В. Манк // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції , 20-21 березня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 144.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11929Целью данных исследований был поиск, сравнение эффективности и влияния альтернативных ПАВ и стандарного лецетина на реологические свойства композиций на основе какао-масла. The aim of these researches was a search, comparison of efficiency and influence of alternative SAS and standard letesin on reological properties of compositions on the basis of cacao-oil.какао-маслоПАВреологические свойстваcacao-oilSASreological propertiesкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівРеологические свойства композиций на основе какао-маслаThesis