Перспективи вивчення психологічних дисциплін для HR - Чугаєва, Наталія Юріївна (My University, 2022)
Навчання у Національному університеті харчових технологій передбачає систематичні опитування здобувачів вищої освіти, спрямовані на оптимізацію педагогічного процесу, у яких, зокрема, респонденти зазначають високу якість викладання психологічних дисциплін та необхідність подальшого поглибленого їх вивчення. Саме цим фактом зумовлена актуальність проблеми вивчення психологічних дисциплін для HR. Studying at the National University of Food Technologies provides for systematic surveys of applicants for higher education aimed at optimizing the pedagogical process, in which, in particular, respondents note the high quality of teaching psychological disciplines and the need for further in-depth study of them. This fact determines the relevance of the problem of studying psychological disciplines for HR.
Keywords: кафедра гуманітарних дисциплін; психологія успішності; лідерство; менеджмент персоналу; HR-менеджер