Чаварга, Оксана МиколаївнаПрибильський, Віталій ЛеонідовичДомарецький, Віталій Афанасійович2012-12-272012-12-272003Чаварга, О. Оздоровчі напої / О. Чаварга, В. Л. Прибильський, В. А. Домарецький // Харчова і переробна промисловість. - 2003. - № 12. - С. 19-20.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5126Мета даної роботи – вдосконалення технології напоїв на основі використання різної рослинної сировини й розробка нових видів виключно натуральних напоїв. У процесі роботи доведено доцільність використання різних ферментних препаратів з метою збільшення виходу соку та збагачення біологічно активними речовинами, встановлено оптимальні значення технологічних параметрів.otherферментні препаратиоздоровчі напоїрослинна сировинаenzymeshealth drinksvegetable raw materialsкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваОздоровчі напоїArticle