Оздоровчі напої - Чаварга, Оксана Миколаївна; Прибильський, Віталій Леонідович; Домарецький, Віталій Афанасійович (My University, 2003)
Мета даної роботи – вдосконалення технології напоїв на основі використання різної рослинної сировини й розробка нових видів виключно натуральних напоїв. У процесі роботи доведено доцільність використання різних ферментних препаратів з метою збільшення виходу соку та збагачення біологічно активними речовинами, встановлено оптимальні значення технологічних параметрів.
Keywords: ферментні препарати; оздоровчі напої; рослинна сировина; enzymes; health drinks; vegetable raw materials; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства