Рудавська, Ганна БогданівнаШаповалова, Наталія Петрівна2014-04-142014-04-142011Патент на корисну модель № 61598 України, МПК A23G 3/24 A23G 3/48. Склад пастильних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності. / Г. Б. Рудавська, Н. П. Шаповалова, заявник і патентовласник Г. Б. Рудавська, Н. П. Шаповалова. – № u 2010 15473; заяв. 21.12.2010. – опубл. 25.07.2011. – Бюл. № 14.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13945В основу винаходу, що заявляється поставлена задача розширення асортименту пастильних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності, збагачених йодом. The basis of the claimed invention is to expand the range of confectionery pastile increased biological value, fortified with iodine.otherхарчова промисловістьзбивні виробийодбіологічна цінністькондитерські виробиfood industrywhipped productsiodinebiological valueкафедра експертизи харчових продуктівСклад пастильних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності (Патент на корисну модель № 61598)Other