Склад пастильних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності (Патент на корисну модель № 61598) - Рудавська, Ганна Богданівна; Шаповалова, Наталія Петрівна (My University, 2011)
В основу винаходу, що заявляється поставлена задача розширення асортименту пастильних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності, збагачених йодом. The basis of the claimed invention is to expand the range of confectionery pastile increased biological value, fortified with iodine.
Keywords: харчова промисловість; збивні вироби; йод; біологічна цінність; кондитерські вироби; food industry; whipped products; iodine; biological value; кафедра експертизи харчових продуктів