Управління якістю послуг в індустрії гостинності - Кавтарадзе, Теона Єлдаріївна (My University, 2012)
В статті розглянуто доцільність застосування п'ятиступінчастої моделі А. Парасурмана, В. Зейтамля і Л. Бері в управлінні якістю готельними послугами, яка дозволяє виявити ступінь задоволення клієнта, тобто його позитивне або негативне сприйнятті окремого готельного підприємства. The article considers the feasibility of a five-speed model Parasurmana A., B. and L. Berry Zeytaml in managing quality hotel services, which allows to determine the degree of customer satisfaction, that is, its positive or negative perception of a particular hotel company.
Keywords: індустрія гостинності; модель якості послуг; hospitality industry; model of service quality; кафедра експертизи харчових продуктів