Лощиць, Юлія ІгорівнаПисарєв, Максим ГригоровичКрижановський, Станіслав Йосипович2023-12-082023-12-082023Лощиць, Ю. І. Удосконалення технології виробництва напівфабрикатів з картоплі / Ю. І. Лощиць, М. Г. Писарєв, С. Й. Крижановський // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р. – Харків, 2023. – С. 31https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41731Удосконалення технології виробництва напівфабрикатів з картоплі. Improving the technology of production of semi -finished products from potatoes.otherкартоплякрохмальсушіннякафедра технології консервуванняpotatoesstarchdryingУдосконалення технології виробництва напівфабрикатів з картопліThesis