Використання рослинних шротів у виробництві затяжного печива спеціального призначення - Попова, Дар`я Олександрівна; Петренко, Микола Миколайович; Дорохович, Антонелла Миколаївна (My University, 2016)
Розглянуто можливість збагачення затяжного печива рослинним шротами, що містять білок та клітковину. Досліджено вплив нової сировини на структурно-механічні властивості емульсії та затяжного тіста. Використання шротів дозволяє отримати печиво функціонального призначення, збагачене білками і харчовими волокнами грибів, льону, рапсу, розторопші. The possibility of a protracted cookies enrichment plant meal containing protein and fiber. The influence of new materials for structural and mechanical properties of the emulsion and protracted test. Use meal provides a cookie functionality, enriched with proteins and dietary fiber mushrooms, flax, rape, thistle.
Keywords: затяжне печиво; шрот; емульсія; тісто; функціональний продукт; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; protracted cookies; meal; emulsion; dough; functional product