Попова, Дар`я ОлександрівнаПетренко, Микола МиколайовичДорохович, Антонелла Миколаївна2017-04-252017-04-252016Попова, Д. О. Використання рослинних шротів у виробництві затяжного печива спеціального призначення / Д. О. Попова, М. М. Петренко, А. М. Дорохович // «Технологічні аспекти підвищення конкурентоспроможності хліба і хлібобулочних виробів» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» : Матеріали міжнародних науково-практичних конференцій. – К. : НУХТ, 2016. – С. 137-139.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25109Розглянуто можливість збагачення затяжного печива рослинним шротами, що містять білок та клітковину. Досліджено вплив нової сировини на структурно-механічні властивості емульсії та затяжного тіста. Використання шротів дозволяє отримати печиво функціонального призначення, збагачене білками і харчовими волокнами грибів, льону, рапсу, розторопші. The possibility of a protracted cookies enrichment plant meal containing protein and fiber. The influence of new materials for structural and mechanical properties of the emulsion and protracted test. Use meal provides a cookie functionality, enriched with proteins and dietary fiber mushrooms, flax, rape, thistle.uk-UKзатяжне печивошротемульсіятістофункціональний продукткафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівprotracted cookiesmealemulsiondoughfunctional productВикористання рослинних шротів у виробництві затяжного печива спеціального призначенняThesis