Планування і контроль на підприємствах: Конспект лекцій для для студ. напряму підготовки сп.6.030504 «Економіка підприємства» денної та заочної форм навчання - Мостенська, Тетяна Леонідівна; Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна (My University, 2011)
У конспекті висвітлено питання теорії, методики і практики планування та контролю діяльності промислового підприємства в умовах ринку. Розглянуті форми, методи та процеси планування і контролю на підприємстві, наведено особливості складання планів на підприємствах харчової промисловості.

In Synthetic abstract covers the theory, methods and practices of planning and control of industrial enterprises in market conditions. Forms, methods and processes of planning and control of the enterprise features are drafting plans for the food industry.
Keywords: планування; система планів ресурсне забезпечення; фінансове планування; планування витрат; контроль; planning; system planning resource support; financial planning; cost planning; control; кафедра економіки праці та менеджменту