Кисломолочна паста з смаковим наповнювачем (патент на корисну модель № 97194) - Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Іващук, Христина Сергіївна (My University, 2015)
Кисломолочна паста з смаковим наповнювачем містить кисломолочну основу, молочну сироватку, структуроутворювач, сіль та сумах. Як структуроутворювач використовується крупа гречана несмажена зелена. Sour milk flavored paste base contains lactic acid, whey, structurant salt and amounts. As structurant used buckwheat roasted green.
Keywords: кисломолочна паста; композиції прянощів; пряно-ароматична сировина; sour milk; composition of spices; aromatic raw materials; кафедра технології молока і молочних продуктів