Перспективи застосування ягід та листя вишні повстистої в оздоровчому харчуванні - Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна (My University, 2020)
Наведена характеристика біохімічного складу ягід та листя вишні повстистої, зазначено напрями їхнього застосування в оздоровчому харчуванні.
Keywords: ягоди вишні; оздоровчі продукти; кафедра технології оздоровчих продуктів