«Комплевіт» як замінник пантотенату для культивування ауксотрофного продуцента полісахариду етаполану - Івахнюк, Микола Олександрович (My University, 2014)
Показано можливість використання вітамінного препарату «Комплевіт» як замінника пантотенату кальцію у середовищі культивування ауксотрофного штаму Acinetobacter sp. 1MB В-7005 - продуцента мікробного полісахариду етаполану. The possibility of using vitamin preparation "Komplevit" as a substitute for calcium pantothenate in the culture medium auksotrofnoho strain of Acinetobacter sp. 1MB B-7005 - the producer of microbial polysaccharide etapolanu.
Keywords: полісахарид етаполану; комплевіт; замінник пантотенату; polysaccharide etapolanu; komplevit; substitute for pantothenate