Фізичне дослідження конструкційних матеріалів для забезпечення умов гігієнічного проектування - Кадомський, Сергій Віталійович; Зродніков, Олександр Валерійович (My University, 2014)
Основні гігієни повинні бути під контролем GHP і GMP (good manufacturing practice). Позитивний аспект цієї концепції полягає в тому, що забезпечення необхідної якості харчового продукту необхідно проводити аналіз ланцюга харчового зараження починаючи від первинного виробництва. Початком цього ланцюжку є процеси підбору матеріалів та їх первинної обробки. Basic hygiene should be controlled by GHP and GMP (good manufacturing practice). The positive aspect of this concept is that providing the required quality of food is necessary to analyze the food chain contamination from primary production. The beginning of this chain is the process of selecting materials and their initial treatment.
Keywords: гігієнічне проектування; деталі арматури; конструкційні матеріали; hygienic design; the reinforcing; construction materials; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв