Кадомський, Сергій ВіталійовичЗродніков, Олександр Валерійович2014-11-132014-11-132014Кадомський, С. В. Фізичне дослідження конструкційних матеріалів для забезпечення умов гігієнічного проектування / С. В. Кадомський, О. В. Зродніков // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 431.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18271Основні гігієни повинні бути під контролем GHP і GMP (good manufacturing practice). Позитивний аспект цієї концепції полягає в тому, що забезпечення необхідної якості харчового продукту необхідно проводити аналіз ланцюга харчового зараження починаючи від первинного виробництва. Початком цього ланцюжку є процеси підбору матеріалів та їх первинної обробки. Basic hygiene should be controlled by GHP and GMP (good manufacturing practice). The positive aspect of this concept is that providing the required quality of food is necessary to analyze the food chain contamination from primary production. The beginning of this chain is the process of selecting materials and their initial treatment.otherгігієнічне проектуваннядеталі арматуриконструкційні матеріалиhygienic designthe reinforcingconstruction materialsкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвФізичне дослідження конструкційних матеріалів для забезпечення умов гігієнічного проектуванняOther