Воронцов, Олександр ОлександровичІгнатенко, Сергій Вікторович2012-09-062012-09-062007Мікробіологія жирів та жирозамінників : Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання лабораторних робіт для студентів спец. 6.091700 ″"Технологія жирів та жирозамінників″ напряму 0917 ″Харчова технологія та інженерія” денної форми навчання / Уклад.: А. А. Воронцов, С. В. Ігнатенко. – К.: НУХТ, 2006 – 54 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2359uk-UKмікробіологія жирівжирозамінникиmicrobiology fatsubstitutesкафедра біотехнології і мікробіологіїМетодичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія жирів та жирозамінників" (ТЖ-ІV) напряму 0917 “Харчова технологія та інженерія” денної форми навчанняOther