Кошова, Валентина МиколаївнаМукоїд, Роман МиколайовичБондаренко, Артем ДмитровичВасилів, Володимир Павлович2024-11-012024-11-012018Холодне охмелення пива / В. М. Кошова, Р. М. Мукоїд, А. Д. Бондаренко, В. П. Василів // Новітні технології. – 2018. – Вип. № 2 (6). – С. 115–120.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45313Метою роботи є аналіз сучасних способів охмелення пивного сусла.The purpose of the work is to analyze the modern methods of brewing beer worm.ukкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствахміль ароматичнийохмеленняізомеризаціябродінняaromatic hopshoppingisomerizationfermentationХолодне охмелення пиваArticlehttps://orcid.org/0000-0002-3454-1484https://orcid.org/0000-0001-7772-3387https://orcid.org/0000-0002-2109-0522