Холодне охмелення пива - Кошова, Валентина Миколаївна; Мукоїд, Роман Миколайович; Бондаренко, Артем Дмитрович; Василів, Володимир Павлович (My University, 2018)
Метою роботи є аналіз сучасних способів охмелення пивного сусла.

The purpose of the work is to analyze the modern methods of brewing beer worm.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; хміль ароматичний; охмелення; ізомеризація; бродіння; aromatic hops; hopping; isomerization; fermentation