Петрина, Алла БогданівнаОнопрійчук, Олена ОлександрівнаГрек, Олена Вікторівна2015-04-142015-04-142009Петрина, А. Б. Використання інгредієнтів рослинного походження в технології спредів / А. Б. Петрина, О. В. Грек, О. О. Онопрійчук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнології імені С. З. Гжицького. – 2009. – Т. 11, № 3 (42). – С. 289–295.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20163Досліджено функціонально-технологічні властивості різних видів борошна у поєднанні з молочною сировиною: форми зв’язків, що виникають при взаємодії таких інгредієнтів з жиром рослинного і тваринного походження та вологою молочної основи (молока знежиреного). Investigated functional and technological properties of different types of flour in combination with raw milk: form relationships arising from the interaction of these ingredients with the fat of vegetable and animal origin, as well as moisture milk base (skim milk).uk-UKспред з наповнювачемборошно рисове екструдованежиро- та водоутримуюча здатністьspread with fillingrice flour extrudedfat- and water-holding capacityкафедра технології молока і молочних продуктівВикористання інгредієнтів рослинного походження в технології спредівArticle