Арсеньєва, Лариса ЮріївнаМахинько, Валерій МиколайовичБондар, Наталія ПетрівнаБорисенко, Олена ВікторівнаХіврич, Борис Іванович2012-12-242012-12-242004Підвищення ефективності використання насіння бобових у продуктах харчування / Л. Ю. Арсеньева, В. М. Махинько, Н. П. Бондар, О. В. Борисенко, Б. І. Хіврич // Перспективные направления развития пищевой промышленности : Научно-практическая конференция. - 2004. - С. 10-15.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4831У статті представлено результати дослідження використання борошна з солоду бобових у хлібопекарському виробництві. The paper presents the research results of using of flour out of bean malt in the baking industry.uk-UKантипоживні речовиниборошно з солоду бобовиххлібопекарське виробництвоnon-nutrient substancesflour out of legume maltbread makingкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра готельно-ресторанної справиПідвищення ефективності використання насіння бобових у продуктах харчуванняArticle