Підвищення ефективності використання насіння бобових у продуктах харчування - Арсеньєва, Лариса Юріївна; Махинько, Валерій Миколайович; Бондар, Наталія Петрівна; Борисенко, Олена Вікторівна; Хіврич, Борис Іванович (My University, 2004)
У статті представлено результати дослідження використання борошна з солоду бобових у хлібопекарському виробництві. The paper presents the research results of using of flour out of bean malt in the baking industry.
Keywords: антипоживні речовини; борошно з солоду бобових; хлібопекарське виробництво; non-nutrient substances; flour out of legume malt; bread making; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; кафедра готельно-ресторанної справи