Лужна очистка топінамбуру - Кончаківська, Єва Вікторівна; Галінська, Олександра Сергіївна; Бессараб, Олександр Семенович (My University, 2017)
Лужний спосіб дає змогу скоротити не лише втрати сировини при виробництві, а й зменшити втрати тепло- і енергоносіїв при очищенні. The lukewarm method makes it possible to not reduce it only the loss of raw materials in production, but also reduce heat losses energy in cleaning.
Keywords: інулін; Inulin; топінамбур; artichoke; кафедра технології консервування