Богдан, Олександр СергійовичСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна2023-11-012023-11-012023Богдан, О. Підвищення біологічної цінності овочевих страв / О. Богдан, Н. Стукальська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3-7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч.3. – С. 299https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41351Предметом дослідження є овочеві страви, а саме «Овочеве рагу» приготоване за рецептурою №348 зі збірника рецептур страв; «Овочеве рагу з нутом» (із заміною 30, 40, 50, 60 г компоненту). В роботі були використані теоретичні та органолептичні методи дослідження.otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїпродукція рослинного походженняовочеве рагунутchickpeasproducts of plant originvegetable stewПідвищення біологічної цінності овочевих стравThesis