Підвищення біологічної цінності овочевих страв - Богдан, Олександр Сергійович; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна (My University, 2023)
Предметом дослідження є овочеві страви, а саме «Овочеве рагу» приготоване за рецептурою №348 зі збірника рецептур страв; «Овочеве рагу з нутом» (із заміною 30, 40, 50, 60 г компоненту). В роботі були використані теоретичні та органолептичні методи дослідження.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; продукція рослинного походження; овочеве рагу; нут; chickpeas; products of plant origin; vegetable stew