Карпович, Інна ВіталіївнаЛагода, Володимир Андрійович2012-09-132012-09-132009Карпович, І. В. Дослідження процесу розрідження пшеничної суспензії / І. В. Карпович, В. А. Лагода // Наукові праці НУХТ. – 2009. – № 28. - С.22-23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2541Досліджено процес розрідження пшеничної суспензії з використанням термостабільного ферментного препарату Termamil 120 L.Explored the process of dilution of starch raw material with the using of thermostable enzymes preparation Termamil 120 L.otherглюкозний еквівалентпшенична суспензіяферментний препараттемператураконцентраціякафедра технології цукру і підготовки водиglukozniy equivalentwheaten suspensionenzymes preparationtemperatureconcentrationdilutionДослідження процесу розрідження пшеничної суспензіїArticle