Дослідження процесу розрідження пшеничної суспензії - Карпович, Інна Віталіївна; Лагода, Володимир Андрійович (My University, 2009)
Досліджено процес розрідження пшеничної суспензії з використанням термостабільного ферментного препарату Termamil 120 L.

Explored the process of dilution of starch raw material with the using of thermostable enzymes preparation Termamil 120 L.
Keywords: глюкозний еквівалент; пшенична суспензія; ферментний препарат; температура; концентрація; кафедра технології цукру і підготовки води; glukozniy equivalent; wheaten suspension; enzymes preparation; temperature; concentration; dilution