Стратегічні підходи до управління розвитком підприємств хлібопекарної галузі - Дунда, Світлана Петрівна (My University, 2011)
В статті наведені стратегії розвитку для хлібопекарних підприємств. Запропоновано блок-схему вибору стратегії розвитку підприємств хлібопекарної галузі. In the article the development strategies for the breadmaking enterprises is described. The flow-chart of the breadmaking enterprises strategy choice is offered.
Keywords: стратегії розвитку; strategy of development; підприємства хлібопекарної галузі; enterprises of the baking industry; кафедра економіки праці та менеджменту