Іванов, Дмитро ВікторовичШутюк, Віталій Володимирович2023-04-102023-04-102023Іванов, Д. В. Перспективи обробки калини методом осмотичної дегідратації / Д. В. Іванов, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 1. – С. 236https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39954В роботі розглянуто осмотичну дегідратацію як найкращих метод для збільшення терміну зберігання ягід калини. Осмотично зневоднену калини в подальшому доцільно концентрувати або висушувати рідких і сухих натуральних барвників.калинаосмотична дегідратаціянатуральні барвникикафедра технології консервуванняПерспективи обробки калини методом осмотичної дегідратаціїThesis