Спосіб очищення ефірно-альдегідної фракції (деклараційний патент на винахід № 72721) - Віхорт, Володимир Андрійович; Мельник, Людмила Миколаївна; Манк, Валерій Веніамінович; Малежик, Іван Федорович; Маринченко, Віктор Опанасович (My University, 2005)
Спосіб очищення ефірно-альдегідної фракції, що передбачає адсорбцію доміщок сорбентом, який відрізняється тим, що як сорбент використовують палигорськіт в концентраціях 10-20 %. Method of cleaning air-aldehyde fraction, which involves adsorption domischok sorbent, characterized in that the sorbent palygorskite used in concentrations of 10-20%.
Keywords: адсорбція; палигорськіт; ефірно-альдегідні фракції; adsorption; palygorskite; air-aldehyde fraction; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів