Радіоактивні елементи та їх вплив на людину (початок) - Перепелиця, Олександр Петрович (My University, 2000)
Описані суть и типи радіоактивного розпаду, загальна дія радіоактивності на біологічні системи. Essence and types of radioactive decay are described, general action of radioactivity on biological systems - also.
Keywords: загальна дія; біологічні системи; суть; типи; радіоактивний розпад; general action; biological systems; essence; types; radioactivity; кафедра харчової хімії