Організація процесу on-line навчання - Гладка, Мирослава Вікторівна (My University, 2015)
Сучасний стан розвитку комп’ютерних технологій вимагає більш широкого кола їх застосування. Одним з актуальних напрямів являється організація on-line навчання. В прогресивному світі, коли найціннішим є час, можливість отримати знання у зручному форматі та без прив’язки до часових рамок - є актуальним завданням. Саме розвиток такої форми навчання забезпечує якісні показники отриманих знань. The current state of computer technology requires a wider range of applications. One of the priority areas of the organization is on-line learning. In the progressive world when most valuable time opportunity to gain knowledge in a convenient format and without reference to the timing - is an urgent task. It is the development of this form of training provides qualitative indicators of knowledge.
Keywords: комп’ютерні технології; дисципліни; on-line навчання; on-line обучение; on-line training; courses; computer technology; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки