Ежекційний пристрій для зволоження тістових заготовок і випеченого хліба - Чепелюк, Олена Олександрівна; Максимчик, Максим Станіславович (My University, 2009)
Розглядається пристрій для зволоження тістових заготовок, конструкції відповідного обладнання, його переваги і недоліки. Запропоновано конструкцію ежекційного пристрою для зволоження тістових заготовок шнеком одночасного підведення води і стисненого повітря в пристрій. Наведена схема ежекційного пристрою, описані його переваги.
Keywords: ежекція; вода; тістова заготовка; зволоження; виріб; хліб; вода; тестовая заготовка; увлажнение; изделие; хлеб; ejection; water; workpiece made of dough; moisturizing; product; bread; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв