Камбулова, Юлія ВікторівнаСоколовська, Ірина ОлександрівнаХаркава, Ольга ОлександрівнаМатяс, Дарія Сергіївна2016-02-082016-02-082015Патент 97563 UA, МПК А23J 1/00 (2014.09). Білковий крем / Камбулова Ю. В., Соколовська І. О., Харкава О. О., Матяс Д. С. ; заявник і власник Національний університет харчових технологій. - № 2014 09791; заявл. 05.09.2014; опубл. 25.03.2015, Бюл. № 6.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22128Білковий крем цієї моделі передбачає в своїй рецептурі відновлений білок, знижений вміст цукру білого кристалічного та додатково введений пектин високоетерифікований і альгінат натрію, які забезпечують стабільність структури крему. Egg-white cream of this model includes restored egg-white, reduced white crystalline sugar and additionally introduced high-methoxy pectin and sodium alginate, which provide structural stability of the cream.uk-UKпектин високо-етерифікованийальгінат натріюкомплекс пектину і альгінатуяєчний білокцукор білий кристалічнийбілковий кремegg-white creamhigh-methoxy pectinsodium alginatepectin and alginate complexegg-whitewhite crystalline sugarкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівБілковий крем (патент на корисну модель № 97563)Other