Вихід битих зерен пшениці в процесі лущення - Харченко, Євген Іванович; Шаран, Андрій Васильович (My University, 2022)
Наведено методику дослідження виходу битих зерен пшениці в процесі лущення. Показано, що збільшення тривалості лущення та крупності зерна вихід битих зерен лінійно збільшується. Збільшення швидкості обертання абразивних кругів та коефіцієнту завантаження машини збільшують вихід битих зерен.
Keywords: лущення зерна; пшениця; коефіцієнт завантаження; кафедра технології зберігання і переробки зерна