Труш, Юлія Леонідівна2014-11-202014-11-202014Труш, Ю. Особливості ринку хлібобулочних виробів в Україні / Юлія Труш // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 151-152.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18549Харчова промисловість України є однією з найважливіших серед інших, адже харчування для людини - це передусім якість її існування та безпека життя в суспільстві. Фундаментальними напрямами забезпечення сталого функціонування і подальшого розвитку підприємств харчової промисловості є впровадження нових технологій, розробка нових харчових продуктів, прийняття організаційних і адміністративних рішень. Соціальним продуктом харчування завжди був і залишиться хліб та хлібобулочні вироби. Food and Beverage Ukraine is one of the most important among others, as food for humans - is primarily a quality of existence and security of life in society. The fundamental areas of sustainable operation and further development of the food industry is the introduction of new technologies, development of new food products, organizational and administrative decision-making. Social food has always been and will remain bread and bakery products.uk-UKхарчова промисловістьfood industryхарчуванняnutritionхлібобулочні виробиbakery productsкафедра економіки і праваОсобливості ринку хлібобулочних виробів в УкраїніOther