Польовик, Володимир ВікторовичКорецька, Ірина ЛьвівнаВоробйова, Анастасія МихайлівнаКравчук, Надія МиколаївнаБерезова, Ганна ОлександрівнаПавлюченко, Олена Станіславівна2020-12-172020-12-172019Деклараційний патент на корисну модель № 136704 UA МПК (2019.01) A23G 3/00 A23G 3/20 (2006.01) A23J 1/08 (2006.01) A23L 33/12 (2016.01). Склад низькокалорійного білкового десерту / Польовик В. В., Корецька І. Л., Воробйова А. М., Кравчук Н. М., Березова А. О., Павлюченко О. С. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u 2019 03036 ; заявл. 28.03.2019 ; опубл. 27.08.2019, Бюл. № 16.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32387Низькокалорійний білковий десерт, що містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп та додатково входить пюре фізалісу. A low-calorie protein dessert containing applesauce, egg white powder, a sweetener, which differs in that its content as a sweetener includes glucose-fructose syrup and additionally includes physalis puree,яблучне пюренизькокалорійний білковий десертпідсолоджувачглюкозно-фруктозний сиропфізалісlow calorie protein dessertapplesaucesweetenerglucose fructose syrupphysalisкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСклад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 136704)Technical Report