Аналіз процесу уварювання цукрових утфелів на основі імітаційного моделювання - Мирончук, Валерій Григорович; Єщенко, Оксана Анатоліївна (My University, 2011)
Побудована імітаційна модель процесу уварювання утфелів, проведено обчислювальні експерименти, в результаті яких отримано експоненційні аналітичні залежності зміни технологічних і масових характеристик в процесі уварювання цукрових утфелів та встановлено спільність між коефіцієнтами аналітичних закономірностей зміни технологічних характеристик.

The simulation models of boiling massecuite have been worked out and conducted computational experiments, in which exponential analytical expressions technological and mass characteristics in the process of boiling sugar massecuite have been obtained and communion between the coefficients of analytic patterns of technological change characteristics have been set.
Keywords: імітаційна модель; сіткова функція; утфель; міжкристалевий розчин; вміст кристалів; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; simulation model; network function; massecuite; syrup; content of crystals