Корецька, Ірина Львівна2013-09-102013-09-102013Корецька, І. Л. Технологічні аспекти до використання фруктових начинок при виробництві кондитерських та хлібобулочних виробів / І. Л. Корецька // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2013. – № 6 (103) – С. 11-12.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9593Наведена характеристика сучасного ринку наповнювачів та начинок для виробництва кондитерських та хлібобулочних виробів. The brought description over of modern market of fillers and filling for the production of pastry and bakery wares.uk-UKначинкиfillingнаповнювачіfillersособливості використанняfeatures of the useкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїТехнологічні аспекти до використання фруктових начинок при виробництві кондитерських та хлібобулочних виробівArticle