Біотехнологічне очищення газових викидів - Красінько, Вікторія Олегівна (My University, 2012)
Біологічне очищення газових викидів. Наведено характеристику газоподібних викидів. Зазначені закономірності уловлювання і деградації токсичних сполук мікроорганізмами. Розглянуто принципи конструювання біофільтрів. Biological purification of exhaust gases. The characteristic of gaseous emissions. These patterns capture and degradation of toxic compounds by microorganisms. The principles of designing biofilters.
Keywords: газоподібні викиди; очищення; біологічні методи; gaseous emissions; purification; biological methods; кафедра біотехнології і мікробіології