Акулова, Софія Сергіївна2024-07-152024-07-152024Акулова, С. С. Розроблення рецептури органічного жувального мармеладу підвищеної харчової цінності з впровадженням його виробництва в проекті кондитерського підприємства у м. Хмельницький : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Акулова Софія Сергіївна ; наук. керівник Юлія Вікторівна Камбулова. – Київ, 2024. – 222 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44064ukкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівжувальний мармеладпектинпорошок ехінацеїпорошок пророщеної пшениці зеленоїпюре гарбузовепюре кабаковеенергетична цінністьхарчова цінністьпоказник глікемічностіРозроблення рецептури органічного жувального мармеладу підвищеної харчової цінності з впровадженням його виробництва в проекті кондитерського підприємства у м. ХмельницькийOther