Mytilos galloprovincialis L. - нетрадиційне джерело білків і вітамінів - Клюєва, Марія Павлівна; Костюк, Вікторія Вадимівна (My University, 2016)
Мета дослідження - окреслення можливостей розвитку аквакультури в Україні для вирішення проблеми забезпечення населення цінною оздоровчою харчовою продукцією та зокрема - вивчення корисного впливу на здоров’я людини вживання в їжу двостулковогоприкріпленого аборигенного молюска мідії чорноморської (Mytilus galloprovincialis).
Keywords: мідії; білки; вітаміни; мидии; белки; mussels; proteins; vitamins