Білько, Марина ВолодимирівнаДунаєва, О. Ю.2014-02-272014-02-272013Білько, М. В. Дослідження впливу рН та титрованої кислотності на формування якісних показників рожевих столових виноматеріалів / М. В. Білько, О. Ю. Дунаєва // 17-26 December 2013 Perspective innovations in science, education, production and transport, 2013. – Режим доступу: https://www.sworld.com.ua/index.php/ru/conference/the-content-of-conferences/archives-of-individual-conferences/dec-2013https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12837В роботі розглядається вплив титрованої кислотності винограду та рН виноматеріалів на окисно-відновний стан, оптичні показники та фенольні й барвні речовини рожевих столових виноматеріалів. Встановлені оптимальне значення титрованої кислотності винограду та рН рожевих виноматеріалів. In article considers the influence of grape titratable acidity and pH of wines at the oxidation-reduction processes. Optical parameters at phenolic and colored substances of rose table wines are opened in this work. The standard of grape titratable acidity and pH of rose table wines are studied in this work.otherфенольні речовиниоптичні показникирожеві столові виноматеріалититрована кислотністьрНокисно-відновні процесиphenolic substancesoptical parametersrose table winestitratable aciditypHoxidation-reduction processesкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваДослідження впливу рН та титрованої кислотності на формування якісних показників рожевих столових виноматеріалівArticle