Дослідження впливу рН та титрованої кислотності на формування якісних показників рожевих столових виноматеріалів - Білько, Марина Володимирівна; Дунаєва, О. Ю. (My University, 2013)
В роботі розглядається вплив титрованої кислотності винограду та рН виноматеріалів на окисно-відновний стан, оптичні показники та фенольні й барвні речовини рожевих столових виноматеріалів. Встановлені оптимальне значення титрованої кислотності винограду та рН рожевих виноматеріалів. In article considers the influence of grape titratable acidity and pH of wines at the oxidation-reduction processes. Optical parameters at phenolic and colored substances of rose table wines are opened in this work. The standard of grape titratable acidity and pH of rose table wines are studied in this work.
Keywords: фенольні речовини; оптичні показники; рожеві столові виноматеріали; титрована кислотність; рН; окисно-відновні процеси; phenolic substances; optical parameters; rose table wines; titratable acidity; pH; oxidation-reduction processes; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства