Біорозкладальне паковання для харчових продуктів(Патент на корисну модель №103653) - Чорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Каржевська, Олександра Михайлівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна (My University, 2015)
Біорозкладальне паковання для харчових продуктів, що містить плівкоутворювач, гліцерин та воду, причому як плівкоутворювач використовується декстрин та карагінан. Biodegradable packaging of products, containing plenkoobrazovatel, glycerin and water and filmformer-dextrin and carrageenan.
Keywords: біорозкладальна упаковка; біорозкладальна плівка; декстрин; Biodegradable packaging; biodegradable film; dextrin; кафедра експертизи харчових продуктів