Стеценко, Наталія ОлександрівнаСтус, Н. В.2013-08-152013-08-152013Стеценко, Н. О. Розроблення технології твердих сичужних сирів функціонального призначення з фосфоліпідною та білковою добавками / Н. О. Стеценко, Н. В. Стус // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої Міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 113.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9384Запропоновано спосіб виробництва твердого сиру, збагаченого фосфоліпідами та сухою сироваткою. A method for the production of cheese, enriched phospholipids and dry whey was invitedotherфункціональний продуктсирфосфоліпідибілкиfunctional foodscheesephospholipidsproteinsкафедра технології оздоровчих продуктівРозроблення технології твердих сичужних сирів функціонального призначення з фосфоліпідною та білковою добавкамиThesis