Слюсар, Аліна ВолодимирівнаПетруша, Оксана Олександрівна2024-06-102024-06-102021Слюсар, А. Контроль за вмістом лугу у пляшкомийній машині / А. Слюсар, О. Петруша // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 95.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43400В ході виконання роботи наведена характеристика застосування ризик-орієнтованого підходу у виробництві напоїв в скляну тару. Було проаналізовано використання скляної упаковки у виробництві напоїв та екологічну безпечність використання скляної тари. Наведено технологічну експертизу процесу підготовки скляної тари у виробництві пива та безалкогольних напоїв, яка включає аналіз процесу миття скляної пляшки, технологічну експертизу роботи пляшкомийної машини «Krones», дослідження показників пляшкомийної машини, технологічна експертиза процесу інспекції. The study describes the application of a risk-based approach in the production of beverages in glass containers. The use of glass packaging in beverage production and the environmental safety of glass containers were analysed. A technological examination of the process of preparing glass containers in the production of beer and soft drinks is presented, which includes an analysis of the glass bottle washing process, a technological examination of the ‘Krones’ bottle washing machine, a study of the bottle washing machine's performance, and a technological examination of the inspection process.ukризик-орієнтований підхідскляна пляшкапляшкомийна машинаінспекціяпідготовка скляної тарикафедра експертизи харчових продуктівbread risk-oriented approachglass bottlebottle washing machineinspectionpreparation of glass containersКонтроль за вмістом лугу у пляшкомийній машиніThesis0000-0002-6009-127X