Олабоді, Олена Вячеславівна2020-11-102020-11-102020Сенсорний аналіз харчових продуктів : наук.-допом. бібліогр. покажч. / [упоряд. О. В. Олабоді] ; Нац. ун-т харч. технол., Наук.-техн. б-ка. – Київ, 2020. – 106 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32109Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій), з актуальних питань науки органолептики, правил дегустації та основ організації сенсорного аналізу харчових продуктів. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.сенсорний аналізстандартизаціясертифікаціяорганолептикаСенсорний аналіз харчових продуктівOther