Сенсорний аналіз харчових продуктів - Олабоді, Олена Вячеславівна (My University, 2020)
Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій), з актуальних питань науки органолептики, правил дегустації та основ організації сенсорного аналізу харчових продуктів. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.
Keywords: сенсорний аналіз; стандартизація; сертифікація; органолептика