Маркетингові засоби подолання структурного дисбалансу на ринку праці - Никоненко, Андрій Володимирович (My University, 2013)
В тезах висвітлюються причини формування структурного дисбалансу на промисловому сегменті ринку праці та маркетингові засоби його подолання.. The theses display causes the formation of a structural imbalance in the industrial segment of the labor market and marketing tools to overcome this problem.
Keywords: промисловий сегмент ринку праці; деформалізований стан соціально-економічних відносин; маркетинг; industrial segment of the labor market; deformalized state of socio-economic relations; marketing; кафедра маркетингу