Мікропроцесорна система управління браго-ректифікаційною установкою Триліського спиртзаводу - Кушков, Володимир Миколайович; Ельперін, Ігор Володимирович; Костюк, Ігор Вікторович (НУХТ, 2003)
Описана структура и основные функциональные возможности микропроцессорной системы управления технологическим комплексом спиртового завода. Наведена структура і основні функціональні можливості мікропроцесорної системи управління технологічним комплексом цукрового заводу. The structure and basic functionality of the microprocessor control complex sugar factory.
Keywords: спиртовий завод; distillery; мікропроцесорнні системи; система автоматизації; OPS system; automation system; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка