The Technology of Butter enriching with carrots powder - Rashevska, Tamara; Vasheka, Oksana (My University, 2011)
The new type of butter with carrot powder was developed. Новий вид вершкового масла із порошком моркви був розроблений.
Keywords: butter; carrot powder; вершкове масло збагачене; порошок моркви; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології молока і молочних продуктів