Поліщук, Галина ЄвгеніївнаМартич, Віталій ВолодимировичГрабовська, Олена ВячеславівнаКовалевська, Єлизавета Іванівна2013-01-182013-01-182012Дослідження окремих реологічних характеристик гідратованих зародків пшениці як стабілізаторів структури морозива / Г. Є. Поліщук, В. В. Мартич, О. В. Грабовська, Є. І. Ковалевська // Наука та інновації. - 2012. - Т. 8, № 4. - С. 45—50.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5448Досліджено основні реологічні характеристики суспензій зародків пшениці для формування і стабілізації структури морозива з комбінованим складом сировини. Доведено технологічну ефективність застосованого зернового компонента порівняно з пшеничним борошном як класичним стабілізатором рослинного походження.The basic rheological characteristics of wheat germ suspensions for the formation and stabilization of ice cream structure with a combined raw material composition are studied. Technological effectiveness of the grain component compared with wheat flour as a classical plant stabilizer is proven.otherреологічні характеристикиstructure formationструктуроутвореннязародки пшениціморозивоwheat germrheological propertiesice creamкафедра технології молока і молочних продуктівДослідження окремих реологічних характеристик гідратованих зародків пшениці як стабілізаторів структури морозиваArticle