Організація виробничої та маркетингової діяльності - Стахурський, Валерій Олександрович; Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2009)
Конспект лекцій призначений для вивчення основних принципів і методичних підходів до організації виробництва як підприємств в цілому, так i окремих виробництв та пiдpоздiлiв, набуття навичок організації і управління виробничими процесами, функціонування виробничих систем, організації управління якістю продукції та маркетинговою діяльністю підприємства. За змістом він дає основи знань та практичні навички з розв’язання організаційних та економічних питань у сфері конкретного виробництва і може використовуватися для вивчення питань організації виробництва студентами як економічних спеціальностей, так і всіх інших, що вивчають дисципліни "Маркетинг", "Планування, організація та управління підприємствами галузі". The lecture notes is designed to study the basic principles and methodological approaches to the organization of production enterprises as a whole, individual industries and units, acquiring skills of organization and management of production processes, the operation of production systems, quality control of production and marketing activities of the company. In content it provides a foundation of knowledge and practical skills in solving organizational and economic issues in particular production and can be used to study the organization of production as students of economic specialties and all others who study the subject "Marketing", "Planning, organization and management of enterprises of industry".
Keywords: організація; виробнича діяльність; маркетингова діяльність; organization; production activities; marketing activities; кафедра маркетингу