Комплексний підхід до автоматизації теплообмінників - Кроніковський, Дмитро Олегович (My University, 2011)
Описані традиційні підходи автоматизації теплообмінників та необхідність удосконалення. Ми пропонуємо метод діагностики проблем з теплообмінниками на основі методу параметричної ідентифікації і карт Шухарта. Described traditional approaches of automation of heat exchangers and the necessity of improvement. We suggest technique of diagnosing problems with heat exchangers based on method of parametrical identification and Shuhart maps.
Keywords: теплообмінник; діагностика; heat exchanger; diagnostics; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка